Amanda Johanssons perfekta greige

Den har blivit en storsäljare och här kan du läsa hur det gick till.

Så länge har jag velat berätta detta för er och NU äntligen kan jag göra det för idag lanseras den! Room by AJ Greige, min alldeles egna kulör!

I jakten på den där perfekta greige färgen tappade jag ganska snabbt räkningen på antalet provburkar som kånkades hem och provmålades med utan att nå det resultat jag ville. Jag är därför otroligt stolt och glad över att jag fått möjlighet att ta fram en helt egen greige tillsammans med striddesfarghandel! En harmonisk, lugn och varm greige kulör som fått pryda luckorna i mitt kök och varenda vägg i lägenheten och som jag verkligen tokälskar. Det känns därför otroligt roligt och stort för mig att även ni kan köpa den och måla med den hos er från och med NU!

Kulören ”Room by AJ Greige” kan endast köpas hos striddesfarghandel i Växjö. Om ni inte kan ta er till butiken i Växjö kan ni beställa färgen genom att kontakta oss. Vi skickar inom hela Sverige.

Om ni målar med kulören får ni gärna använda #roombyajgreige.

92 v

.

roombyaj inspo trappan är målad med Nordsjös golvfärg diamond floor