Microcement

Designa hemmet med microcement

Microcement är en av de mest populära och eftertraktade materialen när det gäller att förnya och modernisera ytor i hemmet. Det är ett tunt, flexibelt och starkt material som kan appliceras på en mängd olika ytor, inklusive befintliga våtrums golv och väggar, köksbänkar och möbler. Microcement ger en snygg och modern finish till alla ytor och skapar en lyxig känsla av rymd och ljus i rummet.

Att välja microcement är enkelt och bekvämt. Det är mycket slitstarkt och resistent mot vatten och kemikalier, vilket gör det till en perfekt lösning för badrum, kök och andra högtrafikerade ytor. Dessutom är det lätt att underhålla och rengöra, vilket innebär att det är enkelt att hålla dina ytor fräscha och snygga.

Så om du letar efter en modern och praktisk lösning för dina ytor, kontakta oss. Vi hjälpa dig gärna att uppnå den perfekta looken för ditt hem eller företag.

Komplett badrum med microcement- utfört av striddes färghandel och måleri
microcement på köksgolv_striddesfärghandel
microcement på väggar i badrum. Här har vi blandat en blå kulör
microcement i greige kulör i vårt visningsyta i butiken. striddesfärghandel

Microcement

Microcement är en blandning av speciellt utvalda mineraler, akrylhartser, pigment, cement och andra komponenter för att få mer motståndskraft och kvalitet på att vara vattentätt. Microcement är en mycket dekorativ beläggning med en liten tjocklek med 2-3 mm. Den kan appliceras på bänkskivor, väggar, golv och tak både inomhus och utomhus. Den kan oftast appliceras på alla underlag som kakel, klinkers, betong, flytspackel, gipskivor, sten, laminat, mm. Beroende på underlag.

Microcement är ett ytskikt och inte ett tätskikt.

Vi har flera olika typer av Microcement som ger olika struktur och applikationsmetoderna gör att resultatet liknar glatt eller polerad cement. Det blir ett unikt, stilrent och exklusivt utseende.

Texturer: Grov, medium och fin.
Ytbehandlingar: Matt, satin och glansigt.

Kontakta oss för att veta mer

9 + 1 =