Vårt måleri i Växjö

Vi sätter alltid kvalitet och service först

Striddes färghandel och måleri Växjö utför all slags målning inom- och utomhus, för privatpersoner, kommuner och företag.
Vi har även smålands duktigaste dekorationsmålare Alexandra hos oss. Som kund till oss är det vår ambition att du alltid ska känna dig prioriterad, och veta att du får det bästa när det gäller både kvalitet på färg och utfört arbete.
Vi vill gärna vara med och förverkliga dina drömmar och idéer och ge dig fina måleriupplevelser som du kan glädjas åt en lång tid framöver.

Du kan i lugn och ro få hjälp med att hitta just dina favoriter inom kulörer och tapeter i vår moderna butik. Vår välutbildade personal är verkligen proffs på färg och färgsättning och hjälper dig gärna med dina val.

Beställer du målerijobb av oss kan du alltid känna dig trygg. När målaren avslutat sitt arbete går ni gemensamt igenom alla behandlade ytor för godkännande enligt måleriföretagens branschstandarder. Vi är verksamma främst i Växjö med omnejd, men åtar oss uppdrag i hela Småland.

Självklart har vi F- skatt och alla försäkringar.
Utnyttja rotavdraget som är 30% på arbetskostnaden

painters målarna på striddesfärghandel måleri

Vi jobbar endast med profesionella produkter från Nordsjö för att garantera toppkvalitet.

Oavsett om du ska måla nytt eller göra en ommålning har vi alla produkter, och kunskapen om hur det blir bästa möjliga resultat för just ditt projekt.

Om du är osäker på vad det är målat med tidigare, eller inte vet vad som bör göras, kan du anlita våra väutbildade färgtekniker som utför fasadbesiktingar, och lämnar tips och råd och analyserar färgen för att kunna rekomendra rätt färgtyp.

I år är vi extra stolta!
Nordsjö har tagit fram den bästa fasadfärgen någonsin. Den heter One Supreme, Har en matt snygg yta (glans 20) Den är makalöst lätt att måla med och den skydda ditt fasad i väldigt många år. Räkna med 16-20 år innan det är dags igen.

nordsjö one supreme om du söker det bästa nordsjö one supreme om du söker det bästa
IMG 5073 Målerijobb och golvläggning av striddes färghandel måleri
image 167857153 Dekotationsmålad bröstpanel på striddes färghanhandel måleri
Striddes färghandel måla trappa målerijobb i trappa
IMG 4930 duratrapp jobb utfört av striddes färghandel och måleri
villa i sandsbro striddesfarghandel 4
villa i sandsbro striddesfarghandel 2
villa i sandsbro striddesfarghandel 3
villa i sandsbro striddesfarghandel

Offertförfrågan

Jag vill använda ROT-avdrag

7 + 9 =