jape grönfri tak pvc fritt golv från wikanders

Jape Grön-Fri

Är du trött på alger och lav som växer på dina utomhusytor? Då har vi den perfekta lösningen för dig! Grön-Fri är en effektiv och lättanvänd produkt som kan användas på alla typer av ytor och material utomhus. Med Grön-Fri blir påväxten ett minne blott, och du behöver inte bekymra dig för ny påväxt då produkten har en förebyggande effekt under många år.

Grön-Fri är biologiskt nedbrytbart och kan användas på både målade och obehandlade material såsom trä, puts, sten, tegel, betong, eternit, plåt, takpapp, plast, textilier med mera. Vid behandling med Grön-Fri dör påväxten omgående, och på väderutsatta ytor såsom tak spolar regnet bort resterna utan att ytan behöver bearbetas i efterhand. Alger och mossa är normalt borta inom ett år och lav efter ca två år.

Grön-Fri är lätt korrosivt och kan påverka obehandlade metaller, exempelvis aluminium, zink, koppar och rostfritt stål, men påverkar i övrigt inga byggnadsmaterial negativt. Att använda Grön-Fri är enkelt. Späd produkten med vatten och applicera på ytan med en lågtrycksspruta eller pensel. Undvik behandling på frostbelagda ytor eller om en större mängd regn förväntas inom 12 timmar. Blommor och växter i närheten bör täckas då de kan ta skada.

Med Grön-Fri kan du njuta av dina utomhusytor utan att bekymra dig för påväxt. Produkten är mycket prisvärd och effektiv, vilket gör den till ett smart val för dig som vill ha ett rent och fräscht hem. Vi har Grön-Fri i lager till ett bra pris, så köp idag och få dina utomhusytor att glänsa igen! Vid problem med svarta prickar på målade ytor rekommenderas Jape Prick-Fri för bästa resultat.