Golv

Vi säljer alla typer av golv

Hos oss kan du titta på ett stor utbud av golv och vi jobbar enbart med kända golvfabrikat som Kährs, tarkett, golvabia, berry alloc, nqd, bjelin, sgd. Kom in till butiken och få inspiration och prata med våra duktiga säljare så får du tips och råd om hur du lyckas med ditt projekt. Behöver du hjälp med golvläggningen så gör vi jobbet åt dig. Boka jobb eller begär offert här.

 

39839
kärhs trägolv trägolv från kährs

Trägolv från Kährs, Tarkett & NQD

Vi har valt att enbart sälja bra kvalitet och tycker det är extra trevligt att jobba med svenska kända golvfabrikat med bra garantier, miljötänk och support.

Textilgolv / Heltäckningsmatta

Moderna heltäckningsmattor blir allt mer populärt och passar i många miljöer där man vill skapa en mysig och lyxig känsla.
Det går att beställa i exakta mått och få dom kantsydda om man vill ha en matta till soffgruppen eller vid matplatsen tex. Vi kan även leverera tillskurna mattor som är runda. ovala eller helt efter egen ritning.
En heltäckningsmatta är också allergivänlig och dämpar mycket ljud. Kom in till vår fina butik och titta på dom. Prover finns för hemlån.

Golvabia akvarellchampagne229237soffgrupp nerelangett langetterad matta finns i valfria mått
maxwearek foggy116113kok golvabia maxwear passar utmärkt till kök

Laminatgolv

Våra laminatgolv är så pass bra och verkliga så många tar fel och tror att det är trägolv man går på. Fördelen med Laminatgolv av hög klass är att det är extremt slitstarka och blir inte solblekta. De flesta laminatgolven vi säljer har även inmbyggd ljuddämpning som även ger ett varmare golv.

kahrs logo
golvabia
Svart logotyp till sidfot
tarkett logo vector
bjelin reinventingtheflooringmarket
berry alloc logo