Entreprenad

Säkra kvaliteten för ditt hem eller företag genom att hyra in oss

Allt under samma tak, vi erbjuder full entreprenad.
Hos oss på Striddes kan du få hjälp att förverkliga din idé och få ett färdigställt projekt. 

Striddes färghandel och måleri kan tillsammans med våra samarbetspartners erbjuda er full entreprenad, alltifrån Måleri och Färgsättning till golvläggning, ombyggnationer, el och vvs arbeten.

Boka en tid med en av oss i butiken, där kommer vi kunna gå igenom dina önskemål i lugn och ro. Vi kommer sedan att lämna en offert utefter era önskemål.

Ni har oss som kontaktperson och vi står för kommunikationen med övriga entreprenörer, enkelt och smidigt för er att bara ha en person att ha kontakt med. 

Kolla gärna in vår dekorationsmålning

Striddes färghandel måla trappa Robin på striddes färghandel målar trappa

Fastighetsägare

Behöver du vår hjälp med måleri, dekorationsmålning, golvläggning i er fastighet, vi har fantastiska hantverkare som kan stå till er tjänst och vara med ifrån början med era projekt. Vi hjälper gärna till vid fix av trapphus, lägenheterna eller gemenskapsrummen och kika gärna på vår microcement!

Målare

Ni har möjligheten att anlita hela vår styrka till era projekt, våra målare samt hantverkare har mycket lång erfarenhet och yrkesstolthet som vi alltid har med oss.

Upphandling

Vid större projekt eller upphandlingar ser vi gärna att ni är tydliga med detta när ni söker er till oss, då får ni direkt en egen kontakt in så vi kan hjälpa er på bästa sätt på en gång.

Kontakta oss för att påbörja samarbetet

7 + 2 =