Nordsjö Tinova UV Super Terrace – den ultimata lösningen för att skydda och bevara din terrass  i tryckimpregnerat trä. Denna högpresterande olja tränger djupt in i träets fibrer och skapar ett skyddande lager som förhindrar fuktinträngning och sprickbildning.

En av de största fördelarna med Tinova UV Super Terrace är dess överlägsna UV-skydd. Produkten är speciellt utformad för att skydda ditt trä mot blekande och nedbrytande UV-strålar.
Med Tinova UV Super Terrace kan du vara säker på att din terrass och dina utemöbler kommer att hålla sig vackra och skyddade mot UV-strålar under många år framöver.

Denna produkt är också mycket lätt att använda. Du behöver bara applicera oljan på din terrass eller utemöbler med en pensel eller terassdyna, och låta den torka enligt anvisningarna på förpackningen. Det är verkligen enkelt!

Tinova UV Super Terrace kan användas opigmenterad, men för längst livslängd rekommenderar vi att du väljer en pigmenterad variant. Tinova UV Super Terrace kan brytas i många olika kulörer, så du kan välja den som passar bäst till din trädgård och hus.

Och det bästa av allt? Tinova UV Super Terrace skyddar i upp till 4 år, vilket betyder att du inte behöver oroa dig för att underhålla din terrass och utemöbler så ofta. Detta gör det till en ekonomiskt fördelaktig lösning för dig som vill ha en vacker och väl skyddad terrass och utemöbler.

Sammanfattningsvis är Tinova UV Super Terrace den ultimata lösningen för att skydda och bevara din terrass och utemöbler i tryckimpregnerat trä. Med dess överlägsna UV-skydd, enkel applicering och långa livslängd är det en smart investering för alla trädgårdsälskare.

nordsjo ide design fargeguide terrasse lev litt gronnere
nordsjo ide design fargeguide terrasse skap nye rom
nordsjo ide design fargeguide terrasse kle opp hele huset